vineri, 27 ianuarie 2012

O mica conversatie cu mama lui Sebastian!

Cum ati ajuns?

 Mama lui Sebastian:  Dupa ce am luat avionul din Franta spre Detroit mi s-a parut o vesnicie!

De ce?

Mama lui Sebastian: Sebi s-a comportat foarte bine pana sa aterizam ,din cauza oboseli si a presiuni  atmosferei a fost umpic mai greu de suportat pentru el .

Dupa aterizare nu s-a linistit?

Mama lui Sebastian: Dupa aterizare s-a linistit Sebi.In aeroport ne astepta Tranzlatorul nostru  D-na Eva care ni l-a oferit Spitalul .In prima seara am fost cazate la ea pentru ca distanta de la aeroport pana unde trebuia sa ne cazam era foarte mare .

La ce ora ati ajuns?

Mama lui Sebastian: Noi am ajuns la ora 21.00 ora Americi!
A doua zi mai intai am plecat la consult ,dupa consult am plecat la locul unde trebuia sa ne cazam.

Cum a fost la consultatie?

Mama lui Sebastian: Totul a decurs foarte bine.Noi i-am povestit absolut toata evolutia lui Sebastian de la consultul din  19.09.2011 pe care la avut in Italia pana azi.D-nul Doctor a fost foarte multumit de ceea ce i-am povestit .
D-ul Doctor Antonio la supus mai multor teste cu luminite.
Dupa consultatie D-nul Doctor Antonio ne-a spus foarte promt fara sa mai apucam noi sa il intrebam :"Se vor opera ambii ochisori. Pe 8 Februarie se va face a doua operatie!" 

Mai multe va pot spune dupa prima operatie .

Iti multumim mult ca ai reusit sa ne dai atatea informatii,ne bucuram ca ai reusit sa iei legatura cu noi.Orice v-om afla de la mama lui Sebastian , noi restul familie care am ramas acasa va v-om tine la curent.

Un comentariu:

Vlad Placinta spunea...

asa da vesti care imi aduc liniste ca stau si eu ca pe ghimpi in cazul lui Sebastian mai ales ca tin foarte mult la acest copilas si la familia sa.Ii tinem pumni stransi si sa dea Bunul Dumnezeu ca Sebastian sa vina cu bine acasa.

Va iubim si sa aveti nadejdea ca totul decurge normal!
Mult succes!