vineri, 28 octombrie 2011

A scris si ziarul LIBERTATEA

Articolul il puteti citi si aici http://www.libertatea.ro/detalii/articol/Fara-operatie-Sebi-va-orbi-362070.html

Sunt mama unui băieţel de 3 ani, Sebastian, care a fost diagnosticat cu retinopatie de prematuritate. Când avea doar o lună, puiul meu a fost operat, dar, din păcate, problema nu s-a rezolvat.În prezent, Sebastian poate să distingă doar lumina de întuneric, dar nu vede absolut nimic. Cu toate acestea, am continuat să ne luptăm pentru copilul nostru şi anul acesta, în septembrie, am ajuns în Italia, unde Sebi a fost consultat de un specialist. El ne-a spus că la ochişorul drept are dezlipire totală de retină şi glaucom, iar din această cauză ochiul creşte în dimensiune. Fără operaţie, nu are nici o şansă.

La cel stâng are o dezlipire parţială de retină şi în urma unei intervenţii chirurgicale ar avea şanse mari să vadă.Operaţia nu suportă amânare. Din păcate, intervenţia la ochiul stâng se poate face doar în SUA. Atât costurile acesteia, cât şi transportul şi cazarea pentru trei săptămâni în SUA necesită un efort financiar imposibil de suportat pentru familia mea, respectiv 20.000 de euro. Fără operaţie, Sebi va orbi!

Liliana Colgiu, Afumaţi, jud. Ilfov
Unde se pot depune bani

Pentru ajutorarea lui Sebi au fost deschise următoarele conturi: Cont RON - RO70BRDE426SV33106774450 Cont EURO- RO63BRDE426SV47142594260 Titular: Colgiu Nedelcu (tatăl lui Sebastian) Banca : BRD Sucursala Colentina

Niciun comentariu: