marți, 24 ianuarie 2012

Sebastian in calatoria ce ii va reda lumina ochilor!

Dragi nostri,

      In aceasta dimineata Sebastian impreuna cu mama lui au plecat catre Detroit , SUA . Din data de 19.09.2011 pana azi au trecut prin momente foarte dificile de depasit emotional,cu ajutorul dvs ca i-ati sustinut au reusit sa stranga o buna parte pentru operatia lui Sebastian,au reusit sa treaca mai usor peste aceste emotii mai ales in pragul sarbatorilor cand i-ati intins o mana cereasca de ajutor .Cu ajutorul Bunului Dumnezeu speram ca  Sebastian va putea vedea dupa interventiile chirurgicale ce se vor face  in cadru clinici  Beaumont Hospital ,Detroit . In urma posibilitatilor pe care le vor avea in America de a lua legatura cu noi va v-om tine la curent cu absolut toate demersurile ce se vor face pentru Sebastian,cat si presa va v-a tine la curent cu absolut tot.
    Tot ce a mai ramas acum este sa ne rugam ca operatiile prin care va trece Sebastian sa iasa bine...sa ne rugam asa cum o face Sebastian in fiecare seara inainte de culcare:


Inger ingerasul meu, ce mi te-a dat Dumnezeu,
Totdeauna fii cu mine si ma invata sa fac bine.

Eu sunt mic, tu fa-ma mare,
Eu sunt slab, tu fa-ma tare,
Totdeauna ma insoteste si de rele ma pazeste.

Amin

Un comentariu:

Unknown spunea...

Ma bucur enorm pentru Sebastian si pentru familia lui ca dupa o lupta atat de lunga se indreapta cu sperante spre America cu gandul ca le-au fost alaturi mii de persoane si cu emotii.Le uram mult succes si multa sanatate!